Wie zijn wij?

Onze organisatie
Studievertrek is een instituut voor huiswerkbegeleiding, bijles op maat en personal coaching. Wij onderscheiden ons door onze kleinschaligheid in een huiselijke sfeer. Wij werken in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen, waardoor er veel ruimte is voor individuele begeleiding en het leren leren. Wij hanteren een persoonlijke aanpak die ons in staat stelt optimaal te kunnen meedenken en werken aan begeleiding die gebaseerd is op een duurzaam resultaat.

Ervaring
De begeleiding en coördinatie van Studievertrek is in handen van Mohamed Elkarti. Met behulp van zijn vrouw Laziza zorgt hij voor de dagelijkse leiding. Mohamed heeft ruime ervaring opgedaan als docent ondernemerschap, economie, rekenen en wiskunde, mentor en als interne begeleider in verschillende onderwijsvormen waaronder VMBO, MAVO en HAVO. Naast het verzorgen van lessen, heeft hij zijn opgedane expertise gebruikt voor het adviseren en begeleiden van midden kleinbedrijven, verenigingen en stichtingen omtrent economische vraagstukken.

Passie
Na jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer en docent in het voortgezet onderwijs zocht ik naar een oplossing waarbij ik mijn kwaliteiten, kennis en ervaringen kon combineren en bundelen. Met de oprichting van Studievertrek heb ik de oplossing gevonden. Het geeft mij ruimte om leerlingen te begeleiden bij hun leerproces en vervolgens te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen tot sociaal vaardige, betrokken en zelfstandige volwassenen. Ik werk graag met jongeren, omdat ik dicht bij hun leefwereld sta en daardoor gemakkelijk met ze communiceer. Het geeft mij enorm veel voldoening mensen te helpen bij het verbeteren van hun sociale positie.