Examentraining

De voorbereiding voor het eindexamen kan lastig zijn. Leerlingen kunnen verzanden in de examenstof. Of ze begrijpen bepaalde onderdelen gewoon nog niet goed. Misschien zijn ze bang dat ze het niet goed doen. Leerlingen weten niet of hun antwoord echt goed is. Of leerlingen willen juist zeker zijn van een hoog cijfer, zodat ze betere kansen hebben op een vervolgstudie. Allemaal redenen om de examentraining van Studievertrek te volgen.

Studievertrek biedt een examentraining aan in de meivakantie als speciale voorbereiding op het Centraal Schriftelijk Examen voor alle vakken van het VMBO, HAVO en VWO. Gedurende twee dagen zullen we aandacht besteden aan de vaardigheden voor je examen. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? We richten ons op allerlei inhoudelijke vragen, maar natuurlijk ook je manier van werken. Wanneer het vak waarin onze examentraining gevolgd is niet behaald wordt door een onvoldoende voor het Centraal Schriftelijk Examen, retourneren wij de kosten van de gehele examentraining.

De training voor elke vak vindt plaats bij minimaal drie aanmeldingen tot een maximum van vijf. De kosten voor de gehele training zijn inclusief materiaal en lunch.